DESSO X RENS Header

DESSO X RENS

Μια νέα προσέγγιση στην επαναχρησιμοποίηση

Η Tarkett πιστεύει στη δύναμη της δημιουργικότητας για την παραγωγή λειτουργικών προϊόντων που συμβάλλουν στην υγεία και την ευημερία μας. Η δέσμευση να σχεδιάζουμε το σύνολο των πλακιδίων μοκέτας μας με γνώμονα την κυκλικότητα είναι κεντρική στις δραστηριότητές μας.

Είναι κοινή μας ευθύνη να χρησιμοποιούμε τα υλικά στο μέγιστο δυνατό βαθμό και να προσθέτουμε αξία σε προϊόντα που αλλιώς απορρίπτονται. Γι' αυτό ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Studio RENS και μαζί σας προσφέρουμε μια παιχνιδιάρικη αλλά στοχαστική προσέγγιση για την επαναχρησιμοποίηση των υλικών DESSO.

DESSO_X_RENS_Designers

Ενωμένοι στο κόκκινο

Η νέα συλλογή DESSO X RENS έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα χρώματα και τα μοτίβα. Διατίθεται σε τρεις παραλλαγές που σας προσκαλούν να σχεδιάσετε, να παίξετε και να προσθέσετε χρώμα σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Στροφή, δοκιμή, προσπάθεια: οι σχεδιαστές του Studio RENS υιοθέτησαν μια παιχνιδιάρικη, ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στο έργο της παράτασης της διάρκειας ζωής των παρωχημένων ή προς απόρριψη πλακιδίων μοκέτας DESSO. Βρήκαν μια εφευρετική μέθοδο βαφής, βάφοντας ξανά το μισό των πλακιδίων κόκκινο.

Ενωμένα με μια κοινή κόκκινη κλωστή, τα διάφορα χαρακτηριστικά υφής και τα χρώματα των αυθεντικών πλακιδίων μοκέτας συνδυάζονται τέλεια.

Από χειροποίητο μέχρι μεγάλης κλίμακας

Το 2014, το Studio RENS άρχισε να εξερευνά το κόκκινο: το χρώμα που εκφράζει έντονα συναισθήματα, αντιπροσωπεύει την αγάπη και τον κίνδυνο ταυτόχρονα και είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση.

Η ευφάνταστη προσέγγιση των σχεδιαστών και η χειροποίητη διαδικασία εφαρμογής χρώματος οδήγησαν στις πολύτιμες γνώσεις που απαιτούνται για την επαναχρησιμοποίηση και την επανεκτίμηση των πλακιδίων μοκέτας. Η Tarkett συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές για να φέρει αυτή την καινοτομία στην αγορά. Σε μεγαλύτερη, βιομηχανική κλίμακα, αλλά με την ίδια προσοχή και ανάλογο στοχασμό.

DESSO_X_RENS_Designs

Μια νέα πνοή

Τα προς απόρριψη πλακίδια μοκέτας DESSO από μερικές από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες συλλογές μας διατίθενται τώρα σε πολλές αποχρώσεις και σε ντεγκραντέ. Τρία σετ ισορροπημένων συνδυασμών σας ενθαρρύνουν να πειραματιστείτε και να σχεδιάσετε τα δικά σας σχέδια δαπέδων, με λίγα λόγια: να παίξετε ένα πολύχρωμο παιχνίδι σε κάθε εσωτερικό χώρο.

DESSO X RENS

Σχεδιασμένη με προτεραιότητα το χρώμα και τα μοτίβα. Η DESSO X RENS σας προσφέρει μια παιχνιδιάρικη αλλά στοχαστική προσέγγιση για την επαναχρησιμοποίηση των προς απόρριψη πλακιδίων μοκέτας DESSO.

Image Gallery