DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks

DESSO Stratos & DESSO Stratos Blocks

Η πολύ δημοφιλής συλλογή DESSOⓇ Stratos της Tarkett έχει  ξεχωρίσει για τις προδιαγραφές, την πρακτικότητα και το στυλ της. Για να διατηρήσουν την ιδιότητά τους ως δημοφιλή προϊόντα της βιομηχανίας δαπέδων που συνδυάζουν την αισθητική, τη λειτουργικότητα και το ανταγωνιστικό κόστος, οι Stratos και Stratos Blocks έχουν επαναπροσδιοριστεί με ακόμη πιο δημιουργική ελευθερία και βελτιωμένη περιβαλλοντική ευθύνη.

DESSO Stratos 6102 - DESSO Stratos Blocks 9945

Παλέτα με παιχνιδιάρικες αποχρώσεις

Η Stratos παρουσιάζει 24 προσεκτικά επιλεγμένες επιλογές σχεδίασης. Επτά από τα αρχικά χρώματα κάθονται δίπλα σε μια σουίτα από ζεστά και δροσερά ουδέτερα και 12 τόνους. Με τις φωτεινές κίτρινες, ροζ, πορτοκαλιές, teal, aqua και μελιτζανή αποχρώσεις, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια παιχνιδιάρικη παλέτα που συνδυάζεται εύκολα και αποτελεσματικά με τα σχέδια της συλλογής Stratos Blocks για ξεχωριστή αισθητική που ικανοποιεί κάθε ανάγκητων τελικών χρηστών.

Η δέσμευσή μας για τη βιωσιμότητα

Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα και την επιθυμία μας να προστατέψουμε τον όμορφο πλανήτη μας, οι συλλογές Stratos και Stratos Block είναι πιστοποιημένες κατά Cradle to Cradle® στο επίπεδο Silver. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τo 100% ανακυκλώσιμo υπόστρωμα EcoBase ™, το οποίο περιέχει τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένη κιμωλία * από την τοπική βιομηχανία πόσιμου νερού. * Από 100% ανακυκλωμένο υλικό πριν από τη χρήση σύμφωνα με το Lloyd's Register.

Κλείνοντας τον κύκλο

Επιπλέον, κατασκευάζονται με ECONYL®, ένα νήμα από αναγεννημένο νάιλον 100% κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα απορρίμματα όπως χρησιμοποιημένα αλιευτικά δίχτυα και νήματα από μοκέτα από το δικό μας Κέντρο Ανακύκλωσης. Με τις φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και τα ανακτημένα υλικά, στοχεύουμε στη δημιουργία πιο υγιεινών χώρων με βιώσιμη δάπεδα που ωφελούν τόσο τους ανθρώπους όσο και το περιβάλλον.

Συλλογή εικόνων