Νέα συλλογή μοκέτας DESSO Mode

Νέα συλλογή μοκέτας DESSO Mode

Η νέα συλλογή πλακιδίων μοκετας DESSO® Mode της Tarkett ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική της. Η συλλογή συνδέεται με τις πρόσφατες τάσεις που ευνοούν τη δημιουργία βιωματικών χώρων για χαλάρωση, εργασία και παιχνίδι.

Η συλλογή Mode προσφέρει πολλά λειτουργικά πλεονεκτήματα ώπς την εύκολη εγκατάσταση έως την οικονομικά αποδοτική συντήρηση, με μεμονωμένα πλακίδια ή τμήματα δαπέδων που μπορούν γρήγορα να αντικατασταθούν ή να αναδιαμορφωθούν όπως επιθυμείτε. Επιπλέον, το std υπόστρωμα Soundmaster Lite βελτιώνει την ακουστική για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

5 κομψές σειρές, 42 χρώματα

Avenue, Eclectic, Scenic, Metropol και Vista η κάθεμια με το δικό της μοναδικό χαρακτήρα, αλλά με την ίδια πολυτέλεια λόγω της πλέξης 'structured loop pile'. Κάθε σειρά διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία από 42 χρώματα, επιτρέποντας την πλήρη εξατομίκευση. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από ζωντανές έως ουδέτερες. Η γκάμα των μοτίβων περιλαμβάνει μια σύγχρονη ερμηνεία της Art Deco, φρέσκια κατευθυνόμενη από τις τάσεις γεωμετρία και σχέδια με έντονη υφή.

Οι σειρές

DESSO Avenue
Με έμπνευση Art Deco, η Avenue προσφέρει ένα πολυτελές φάσμα πλακιδίων καθοδηγούμενο από τη νοσταλγία που ανατρέχει πίσω σε μια γοητευτική, περασμένη εποχή. Συνδυάζει μια ζωντανή παλέτα χρωμάτων με πλούσια υφή σχεδίασης.  Η άνεση βρίσκεται στο επίκεντρο της Avenue και αποτελεί την τέλεια προσθήκη για οικείους μπουτίκ εσωτερικούς χώρους. Η πλούσια αισθητική της υποστηρίζεται από φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

DESSO Eclectic
Ο κλασικός αλλά συνάμα σύγχρονος σχεδιασμός της Eclectic την καθιστά διαχρονική. Μια υφαντή δομή δημιουργεί ένα μοναδικό μοτίβο που θυμίζει το νερό που κυματίζει. Με έμπνευσή από την παράδοση αλλά και μια σύγχρονη συστροφή η Eclectic εκπέμπει το φως της νεότητας. Η επιλογή μιας ξεχωριστής απόχρωσης θα ενισχύσει μόνο το μοτίβο της, με αποτέλεσμα το δάπεδο να τραβάει το βλέμμα.

DESSO Metropol
Η σειρά Metropol είναι κοσμοπολίτικη από το σχεδιασμό της. Καθώς οι γραμμές μεταξύ ξενοδοχείων, γραφείων και οικιστικών χώρων ολοένα και θολώνουν, κάθε δωμάτιο πρέπει να υποστηρίζει όλες τις πτυχές της εργασίας, του παιχνιδιού και της χαλάρωσης. Ανταποκρινόμενη σε αυτή την τάση, η σειρά Metropol είναι ειλικρινής, φρέσκια και νεανική, με έντονο και γεωμετρικό μοτίβο.

DESSO Scenic
Πλούσια και απέρριτη, η Scenic διαθέτει εμφάνιση που μοιάζει με βελούδο και προάγει την άνεση μέσα από την ποιότητα. Χρησιμοποιώντας το σκιώδες παιχνίδι με ένα σπασμένο αποτέλεσμα, οι φωτεινές και σκοτεινές αποχρώσεις μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους για να ενισχύσουν περαιτέρω την αίσθηση της πολυτέλειας.

DESSO Vista
Σχεδιάζοντας την ατελείωτη πολυτέλεια μέσα από έναν εκλεπτυσμένο σχηματισμό σανίδων και την υποτιμημένη υφή, η σειρά Vista είναι ο ιδανικός τρόπος για να εισάγετε την πολυτέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Η δομική της εμφάνιση προσθέτει υφή με αντιπαραθέσεις φωτός με σκοτάδι. Το αποτέλεσμα είναι μια αισθητική με βάθος και μια αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Ανασκόπηση αποχρώσεων

DESSO Mode Collection - Colour Overview

Standard με υπόστρωμα SoundMaster® Lite

Το περιβάλλον είναι στο επίκεντρο στον τομέα της φιλοξενίας και η ακουστική παίζει το ρόλο της σε αυτό. Η συνομιλία και το γέλιο μεταξύ φίλων και συναδέλφων στην περιοχή των εστιατορίων και των μπαρ, οι επισκέπτες που ξυπνούν νωρίς και περπατούν βιαστικά στους διαδρόμους η κεντρική είσοδος και η μετάβαση στο λόμπι, τα ηχεία της ημερίδας σε πλήρη ένταση είναι μέρος της καθημερινότητας. Οι διαφορετικές ζώνες απαιτούν λεπτές ρυθμίσεις στο δάπεδο για να διατηρήσουν τα επίπεδα ήχων από το θόρυβο.

Το DESSO SoundMaster® Lite επιτυγχάνει βελτίωση της απόδοσης ηχοαπορρόφησης έως +0,15 (αw) ², που ισοδυναμεί με βελτίωση κατά + 100% σε σχέση με τις τυπικές λύσεις μοκέτας (τιμή αw μεταξύ 0,15 και 0,20) ³. Το υπ΄σοτρωμα είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα (80% ανακυκλωμένο) και επιλέγεται ειδικά για τις προηγμένες ιδιότητες ηχομόνωσης και απορρόφησης.

100% ECONYL®

Η συλλογή DESSO Mode περιέχει 100% ECONYL®, ένα αναγεννημένο νάιλον νήμα, το οποίο κατασκευάζεται από ανακτηθέντα απορρίμματα όπως απορριπτόμενα δίχτυα αλιείας και νήματα μοκέτας από το κέντρο ανακύκλωσης μας.

Υπόστρωμα DESSO EcoBase®

Το υπόστρωμα DESSO EcoBase είναι 100% ανακυκλώσιμο στη δική μας παραγωγική διαδικασία και περιέχει τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένη κιμωλία από την τοπική βιομηχανία πόσιμου νερού.1 Το 2015, το υπόστωμα DESSO EcoBase πέτυχε πιστοποίηση Cradle σε Cradle® Gold και έφτασε στο επίπεδο Platinum για υγιεινή υλικών .
1 Το Llyod's Register επιβεβαίωσε την ανακυκλωσιμότητα του υποστρώματος Ecobase σε ποσοστό 100% και την κιμωλία ως 100% ανακυκλώσιμο υλικό πριν από την κατανάλωση.

Συλλογή εικόνων