DESSO Airmaster Reflection Collection | campaign page header

DESSO Airmaster® Reflection

Όμορφα ισορροπημένη

Η συλλογή της της DESSO AirMaster Reflection δημιουργήθηκε με γνώμονα τον τομέα της φιλοξενίας και των σύγχρονων γραφειακών χώρων. Είναι εμπνευσμένη από την ιαπωνική σχεδιαστική κουλτούρα που επικεντρώνεται στην ισορροπία, την γαλήνη και τη φύση. 

Καθώς τα όρια μεταξύ των γραφειακών χώρων, των χώρων του τομέα φιλοξενίας και του οικιακού περιβάλλοντος γίνονται δυσδιάκριτα, αυτή η 100% ανακυκλώσιμη συλλογή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ανάπαυλα από την ξέφρενη και την εύθραυστη ύπαρξή μας με μια αίσθηση ευεξίας που ενσωματώνεται στο ύφασμα του δαπέδου. Η συλλογή διαθέτει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AirMaster της Tarkett, προσφέροντας απτά οφέλη για την υγεία μειώνοντας τη λεπτή σκόνη στον εσωτερικό αέρα.

 

 

 

Airmaster Reflection 4 images gallery

Clears the Air®

Η ποιότητα του καθαρού αέρα είναι πρωταρχικής σημασίας. Μικροσκοπικά, αόρατα σωματίδια που ονομάζονται σωματίδια (PM), γνωστά και ως σωματιδιακή ρύπανση ή λεπτή σκόνη, παίζουν καθοριστικό παράγοντα στην ποιότητα του αέρα των ξενοδοχείων και των χώρων εργασίας και συνδέονται άμεσα με κινδύνους για την υγεία1. Η καθαρότητα του μυαλού μας, η αίσθηση ευεξίας και η υγεία μας γενικότερα ωφελούνται από τον αέρα που είναι απαλλαγμένος από ρύπους.

Από την πρώτη παρουσίαση της, η τεχνολογία AirMaster έχει αποδείξει την αξία της σε αμέτρητους χώρους εργασίας καθώς και σε αυστηρές εργαστηριακές δοκιμές. Οι τελευταίες εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ότι η DESSO AirMaster® είναι τουλάχιστον 8 φορές πιο αποτελεσματική στη σύλληψη και τη συγκράτηση λεπτών σωματιδίων σκόνης σε σχέση με τις λείες λύσεις δαπέδου (PM10) και τουλάχιστον 4 φορές σε σύγκριση με τις συμβατικές μοκέτες (PM10)2

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Η ετικέτα GUI Gold απονεμήθηκε βάσει του μέσου όρου των 15 επαναλαμβανόμενων δοκιμών στις οποίες μετρήθηκε η εξαιρετική απόδοση σύλληψης λεπτής σκόνης της DESSO AirMaster, για να διασφαλιστεί ότι τα αποτελέσματα είναι επιστημονικά έγκυρα. Κατά τη διάρκεια ορισμένων δοκιμών, η DESSO AirMaster αποδείχθηκε έως και 20 φορές πιο αποτελεσματική3 στη σύλληψη και τη συγκράτηση της λεπτής σκόνης σε σχέση με τις λείες λύσεις δαπέδου.

Η DESSO AirMaster βραβεύτηκε με την ετικέτα Gold Plus για υψηλή απόδοση σε 3 κριτήρια δοκιμής:

  • Κατάλληλη για ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες
  • Υψηλή ικανότητα συγκράτησης της λεπτής σκόνης
  • Ιδιότητες εκπομπής χαμηλών πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC)

Μοναδικό μοτίβο στροβιλισμού

Η DESSO AirMaster Reflection σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργείτε μοναδικά, χειροπιαστά μοτίβα στροβιλισμού στο δάπεδο. Αυτή η ξεχωριστή σύνθεση επιτυγχάνεται συνδυάζοντας ένα ανάγλυφο ουδέτερο ή πιο σκούρο επάνω στρώμα με καμπύλες λεπτές γραμμές και μια αντίθετη – ή συμπληρωματική – χρωματική βάση. Αυτός ο πολυεπίπεδος σχεδιασμός σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με γραμμές, υφές και χρώματα για να δημιουργήσετε οπτικά ησυχαστήρια. Η εντυπωσιακή συλλογή διατίθεται σε εννέα αποχρώσεις.

Ανακαλύψτε τη συλλογή

DESSO Airmaster® Reflection

Εμπνευσμένη από την ιαπωνική σχεδιαστική φιλοσοφία που επικεντρώνεται στην ισορροπία, τη γαλήνη και τη φύση, η νέα DESSO AirMaster® Reflection αποδίδει την αίσθηση της ευεξίας στο ύφασμα του δαπέδου.

Διαπιστευτήρια βιωσιμότητας

Η DESSO AirMaster Reflection είναι πιστοποιημένη στο επίπεδο Cradle to Cradle Silver ™ και κατασκευάζεται με 100% πράσινη ενέργεια.

Airmaster Reflection credentials

          

Gallery φωτογραφιών

Eύρος αποχρώσεων

image
  1. Κατευθυντήριες γραμμές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ποιότητα του αέρα για τα σωματίδια, παγκόσμια ενημέρωση 2005.
  2. Με βάση τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από το GUI με το DESSO AirMaster® σε σύγκριση με ένα τυπικό λείο δάπεδο και σε σύγκριση με μια τυπική μοκέτα loop pile (μέσες τιμές).
  3. Oι μετρήσεις πραγματοποιούνται σε ύψος 80 cm και 110 cm (στη ζώνη αναπνοής).
  4. Ανάλυση δοκιμής ISO 16000, σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης AgBB 2010 και σύμφωνα με τα κριτήρια εκπομπής GUT