Λύσεις δαπέδου υγειονομικής περίθαλψης

Υποστήριξη της υγειονομικής περίθαλψης

Ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός

Μηχανικοί νοσοκομείων, διευθυντές εγκαταστάσεων και αρχιτέκτονες, είστε ο πυρήνας όλων αυτών.

Είτε χτίζετε, βελτιώνετε ή ανακαινίζετε, ακούτε, συμβιβάζετε και προσπαθείτε να πείσετε. Ένας ατελείωτος αγώνας: να πληρείτε τα πρότυπα και τις προθεσμίες, να ικανοποιείτε τους κανονισμούς και τα ενδιαφερόμενα μέρη. Να σέβεστε τον προϋπολογισμό και τον πλανήτη. Να κάνετε το έργο όμορφο και εύκολο στη συντήρηση. Αλλά πάνω απ 'όλα, να απαντήστε στις ανθρώπινες ανάγκες και απαιτήσεις. Αναζητείτε συγκεκριμένες, καινοτόμες λύσεις. Παρέχουμε εργαλεία και υπηρεσίες που σας βοηθούν να προχωρήσετε γρήγορα και με αυτοπεποίθηση και να εστιάζετε την ενέργεια σας σε εκείνους που βρίσκονται γύρω σας.

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η Tarkett βρίσκεται στο πλευρό σας.

Υποστήριξη της κοινότητας της υγειονομικής περίθαλψης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

"Μηχανικός νοσοκομείου? Όχι βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι διπλωμάτης”  

Paolo, Μηχανικός νοσοκομείου

Οπτικοποιήστε για την επίτευξη συναίνεσης

Η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός συνδυασμού ευχάριστου, ανθρώπινου σχεδιασμού με το πλήθος των αντικρουόμενων προτεραιοτήτων και απαιτήσεων είναι μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης. Το καλύτερο, πιο ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό δάπεδο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και πληροί τα πρότυπα δαπέδων του νοσοκομείου… το οποίο πρέπει όμως και να φαίνεται όμορφο!” 

Οπτικοποιήστε το χώρο σας με τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να πείσετε όλους τους εμπλεκόμενους.

"Με τι ακριβώς ασχολούμαι; Μακροπρόθεσμες λύσεις σε αυστηρές προθεσμίες"

 Adele, Αρχιτέκτονας στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης

Συνεργασία & εξειδίκευση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Για το παιδικό Νοσοκομείο στο Ελσίνκι, η δημιουργία ενός φιλόξενου, θεραπευτικού περιβάλλοντος σήμαινε την εξεύρεση δημιουργικών τρόπων για την απάντηση σε πρακτικές και ανθρώπινες προκλήσεις. Η συνεργασία με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη από την αρχή ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων και σας βοηθά να πληροίτε τις προθεσμίες σας πιο γρήγορα.

"Εργάζομαι στην καθαριότητα του νοσοκομείου, και είμαι και ένας μαχητής κατά του COVID."

 Henry, Εργαζόμενος στην καθαριότητα του νοσοκομείου

Έλεγχος των λοιμώξεων και επιλογές δαπέδου

Ο καθαρισμός των δαπέδων και των επιφανειών του νοσοκομείου δεν αφορά μόνο την απολύμανση. Μακροπρόθεσμα, η υπερβολική χρήση απολυμαντικών, βιοκτόνων, αντιβακτηριακών βινυλίου κ.λπ. μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη ανθκετικών βακτηρίων χωρίς σημαντική βελτίωση της υγιεινής. Αντίθετα, πρέπει να δοθεί έμφαση στη χρήση των σωστών πρωτοκόλλων καθαρισμού και προϊόντων, επιλέγοντας τις σωστές τεχνικές στη σωστή συχνότητα.

“Η αποστολή μου; Η εξοικονόμηση χρόνου για αυτούς που τον έχουν ανάγκη” 

Youssef, Διευθυντής μονάδας υγειονομικής περίθαλψης

Excellence Genius δάπεδο ελεύθερης τοποθέτησης: εξοικονόμηση χρόνου

Οι εργασίες ανακαινίσεις και επισκευής συνήθως απαιτούν το κλείσιμο μιας περιοχής για όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης τους. Σε ένα χώρο υγειονομικής περίθαλψης ή νοσοκομείου, αυτό μπορεί να σημαίνει λιγότερα κρεβάτια σε ένα θάλαμο ή μη πρόσβαση σε κρίσιμη ιατρική εγκατάσταση, κάτι που μπορεί να μην είναι δυνατό. Επομένως, μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία της ταχείας και αξιόπιστης εγκατάστασης κατά την επιλογή δαπέδων βινυλίου για το νοσοκομείο ή την ιατρική σας μονάδα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΝ

Βελτίωση της εμπειρίας του ασθενούς και του προσωπικού

 

Ένα χαλαρωτικό, ξεκούραστο περιβάλλον είναι απαραίτητο για τη θεραπεία. Η σημασία της σωματικής άνεσης και της ηρεμίας είναι γνωστή, αλλά τι γίνεται με τους λιγότερο γνωστούς ψυχολογικούς παράγοντες που συχνά επηρεάζονται πολύ από το σχεδιασμό. Η ποιότητα ζωής του ιατρικού και νοσοκομειακού προσωπικού στην εργασία μπορεί επίσης να επηρεαστεί σημαντικά. Η μείωση της αίσθησης ''ιδρυματοποίησης'', η βελτίωση του προσανατολισμού και της χωρικής ευαισθητοποίησης και η οπτική άνεση είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους ο καλός σχεδιασμός μπορεί να μεταμορφώσει το περιβάλλον της υγειονομικής περίθαλψης.

Σχεδιασμός αποτελεσματικών & οικονομικά αποδοτικών κτιρίων

Ένα αποδοτικό και οικονομικό κτίριο πρέπει πρώτα απ 'όλα να είναι κατάλληλο για το σκοπό που εξυπηρετεί. Για δάπεδα νοσοκομείου ή μονάδων φροντίδας, αυτό σημαίνει ομαλά και εύκολα στον καθαρισμό δάπεδα, φυσικά, αλλά και με χαμηλά επίπεδα ολίσθησης και εύκολη κίνηση. Η ανθεκτικότητα, η ευκολία καθαριότητας και συντήρησης είναι ένας άλλος επιθυμητός συνδυασμός . Η αλήθεια είναι ότι η απόκτηση και η εγκατάσταση αντιπροσωπεύουν συνήθως μόνο το 10% του κόστους ζωής ενός δαπέδου. Το υπόλοιπο 90% εξαρτάται από τη συντήρηση. Έτσι, τα δάπεδα μεγάλης διάρκειας και χαμηλής συντήρησης μπορούν πραγματικά να επηρεάσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Προώθηση της υγείας και της βιωσιμότητας

"Αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι που να αντέξει στο χρόνο, σκεφτείτε μακροπρόθεσμα." Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μια ιατρική μονάδα ή μια μονάδα φροντίδας θα επηρεάσει τις ζωές και το περιβάλλον των ανθρώπων για δεκαετίες, γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να προωθήσουμε την υγεία όχι μόνο των ασθενών, αλλά και των φροντιστών και του προσωπικού, διασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα αέρα, για παράδειγμα. Η συμβολή στη βιωσιμότητα έρχεται επίσης σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης μιας συνολικής μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα στο νοσοκομείο, της αντοχής και της αποδοτικότητας των υλικών, καθώς και της ανακυκλωσιμότητας και της επαναχρησιμοποίησης τους.

ΛΥΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Λύσεις για κάθε χώρο

Σε ένα περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης, διαφορετικοί τομείς και χώροι έχουν πολύ διαφορετικές απαιτήσεις. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως για παράδειγμα η ασφάλεια και ο έλεγχος των λοιμώξεων στη συντήρηση και στον όγκο της κυκλοφορίας. Έχουμε βγάλει για εσάς κάποια από την πολυπλοκότητα της διαδικασίας αναζήτησης του κατάλληλου δαπέδου, δημιουργώντας προεπιλογές μέσα από τα προϊόντα μας,  βάσει των απαιτήσεων κάθε περιοχής.

ΛΗΨΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

iQ Natural: μια βιώσιμη σειρά δαπέδων

Το μέλλον μας θα πρέπει να είναι βιώσιμο και η εύρεση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων ουδέτερων ως προς τη παραγωγή εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που πληρούν τα υψηλά πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης είναι μία από μεγαλύτερες προκλήσεις μας. Ανακαλύψτε τη σειρά iQ Natural για να είστε κοντά στη φύση με κάθε τρόπο, από τις επιλογές χρωμάτων έως την αειφορία, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Η Tarkett ανακοινώνει τη συνεργασία της με το δίκτυο Clean Hospitals

Συμμετέχοντας στο δίκτυο Clean Hospitals, η Tarkett ενισχύει τη δέσμευσή της για βελτίωση της ευεξίας και της υγιεινής στα νοσοκομεία. Το Clean Hospitals στοχεύει στην αύξηση της ασφάλειας των ασθενών χάρη στις αποτελεσματικές και τεκμηριωμένες οδηγίες καθαρισμού.