Η πρακτική λύση δαπέδου iD Loose-Lay

Η πρακτική λύση δαπέδου iD Loose-Lay

Η εύκολη στην τοποθέτηση λύση δαπέδου

Λαμβάνοντας έμπνευση από τα βιομηχανικά δάπεδα ασφαλείας, η συλλογή vinyl δαπέδου iD Inspiration Loose-Lay  με το ενσωματωμένο αποκλειστικό αντιολισθητικό υπόστρωμα, προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα. Το πατενταρισμένο μοτίβο ψαροκόκκαλου κατά της ολίσθησης επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του χωρίς χρήση κόλλας*.

* Για χώρους μεγαλύτερους από 16m² συνιστάται η χρήση tackifier.

 

Εξαιρετικά γρήγορη τοποθέτηση

Η συλλογή αυτή vinyl δαπέδου ελεύθερης τοποθέτησης είναι ιδανική για γρήγορη ανακαίνιση, καθώς απαιτείται ελάχιστη προετοιμασία του υποδαπέδου. Χάρη στο πάχος του προϊόντος και το αντιολισθιτικό υπόστρωμα, είναι δυνατή η βελτίωση μικρών ανωμαλιών του υποδαπέδου. Τοποθετείται 3 φορές* πιο γρήγορα  από μια λύση LVT κολλητής τοποθέτησης και 1.5 φορές* πιο γρήγορα από ένα LVT πλωτής τοποθέτησης. Το iD Inspiration Loose-Lay μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε μια ημέρα, μειώνοντας δραστικά το χρόνο της ανακαίνισης του χώρου σας.

*Εκτίμηση σύμφωνα με εσωτερικά τεστ της Tarkett

Η πρακτική λύση

Εύκολο στην τοποθέτηση και την αφαίρεση, χωρίς να φθείρει το υποδάπεδο, το iD Inspiration loose-lay προσφέρει εύκολη πρόσβαση όταν τοποθετείται σε υπερυψωμένα δάπεδα και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Η προστασία επιφάνειας της Tarkett TopClean XP™ καθιστά το δάπεδο εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά, επεκτείνοντας τη διάρκεια χρήσης τους και διευκολύνει τον καθαρισμό του.

Σχεδιασμός δαπέδου που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις

H σειρά iD Inspiration Loose-Lay προσφέρει designs με όψη ξύλου, τσιμέντου και σχεδιών, τα οποία αξιοποιούν τεχνολογία εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης. Το σύνολο των 36 designs μπορεί να συνδυαστεί για να δημιουργήσετε όμορφα, δημιουργικά έργα τα οποία ανεβάζουν την αισθητική του χώρου σας. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε εύκολα το συνδυασμό που σας ταιριάζει.

Προτεινόμενη συλλογή